Pysseldag

Det var så mysigt idag att åka över till Therese idag och pyssla! Eller scrapbooka kanske är ett mer korrekt ord? Ja, vem bryr sig 🙂

I bröllopspresent, från syster till syster, så fick Therese ett scrapbookalbum och klistermärken av mig så hon/vi kunde sitta och pyssla med alla fotografier efter bröllopet. Jag som älskar klistermärken och papper var ju inte främmande för att dra in min lillasyster i den här världen hehe.

DSC_4474

 

Det är så rogivande att sitta och klippa och klistra, oavsett hur gammal man är, tycker jag. Nu hade jag inte så mycket ro utan det var mest Therese som pysslade, medan jag gick igenom foton, busade med Edvin, googlade massa saker, skrev upp sånt jag ville komma ihåg, etc.

Det färdiga resultatet (fast hela albumet är låååångt ifrån klart så det blir fler dagar och kvällar!). Visst blev det fint!? 🙂

DSC_4500DSC_4495

 


På kvällen slängde jag ihop en pastarätt med grönsaker, soltorkade tomater och vitlök och sen kollade Marcus och jag på film. I skrivande stund sitter jag och kollar på idol medan jag redigerar bilder och det är snart läggdags.

DSC_4503DSC_4507

Recept: Stek blandade grönsaker med vitlök, soltorkade tomater och fransk kryddblandning. Häll över valfri grädde/mjölk, koka upp och blanda sen in färdigkokt pasta 🙂 Gott och enkelt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s