En dag i Lund

Det här är från i lördags, då jag skulle införskaffa en blixt till bröllopsfotograferingen, och innan vi kom till fotobutiken traskade vi runt i Lund. Så himla mysig stad!

DSC_3076DSC_3085DSC_3089DSC_3094

Ibland när jag går runt bland lite äldre städer där det är så mysigt som det är i Lund, och tex i de små gatorna i Göteborg får jag en riktig utomlandskänsla. Då tycker jag inte att det är så jobbigt att gå runt med kameran och kan bara låtsas som att jag är en turist som fotograferar mycket 😛 Blir också riktigt sugen på att åka utomlands på riktigt.

Vi stannade till vid domkyrkan och gick in där, det var häftigare än vad jag trodde! Vi var länge i kryptan och kollade på de gamla gravarna.

Sedan fick jag äntligen tag på min blixt så nu under veckan är det bara att öva på den! Så taggad till på lördag då jag ska fotografera Thereses bröllop ! 🙂


Marcus and I took a trip to Lund so I could finally find my camera flash! We wandered around the town, feeling like we were abroad and I photographed like any other tourist, it was so nice! 

So excited for next saturday when Im photographing my sisters wedding!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s