Walking in a winter wonderland

Hej!

Det är så sanslöst vackert ute nu! Kändes som att vara i Fjällen när jag gick ut imorse. Egentligen hade jag tänkt mig en lugnare start på morgonen, men när jag såg hur fint det var kände jag mig lite tvungen att gå ut. Vilket är bra egentligen, skönt att få lite frisk luft och ljus.

DSC_2158DSC_2162

Det känns så konstigt att ge sig ut och inte ha någon plan tidigt på morgonen, när jag ser alla som kör och antagligen är på väg till jobbet. Helgen är över och vardagen är tillbaka. Även om jag är sjukskriven dock, så har jag ju på sätt och vis ett arbete i att vara sjuk. Det är inte så lätt alla gånger, vissa dagar är det som ett riktigt tungt heltidsarbete bara att hålla sig aktiv och i rörelse. Det syns bara inte för andra.

Men med kameran i hand och kunna publicera bilder gör det faktiskt lättare att vara aktiv på dagarna och tillslut kommer nog lederna ge med sig helt enkelt och så kan jag återgå till att vara “normal”. För just nu känner jag mig som en skurk när jag går runt och är hemma och “jobbar” med rehab samtidigt som jag aldrig hade tänkt så om någon annan.

DSC_2161DSC_2159DSC_2193

Efter ett tag rullade dimman in och det blev sådär magiskt.

DSC_2205


Nu ska jag strax göra yoga och sjukgymnastik, sjukgymnastik är typ det tråkigaste jag vet men det måste göras.. 😛
Avslutar med en bild på dörrkransen som vi band förra veckan!

DSC_2210

Tack för att du var här 🙂 Ta hand om dig!

/Veronica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: