Självplock av julgran

Ända sedan vi var liten har mamma tagit med mig och min syster till ett ställe i Kode, där ägarna till en skog driver ett självplock av julgranar. Det är ett av mina mysigaste minnen från barndomen, att vi alltid åkte dit och valde vår egen gran. Vi har varit där när det varit lerigt, snöigt, tråkigt höstväder osv. Men det är alltid samma sak, ta med sågen, hitta en gran och efteråt finns det glögg och pepparkaka för den som vill ha! Det är ju ett stort plus att gå runt i den stora granskogen där också, så himla mysigt.

2008
Hittade en gammal bild från 2008. Trodde jag skulle ha från tidigare år, men verkar som att jag inte tog med mig kameran innan dess! :O Konstigt. Ett vanligt återkommande tema under de här julgransutflykterna är att jag nästan aldrig bär granen… Hm.

*

Men igår var det dags igen! Och när vi gick i skogen BÖRJADE DET SNÖA!!!! Yes! Äntligen, om det bara kan hålla sig så här till julafton nu vore det fint!

DSC_2117DSC_2125DSC_2129

Återigen, bär jag ingen gran.. Jo jag hjälpte till lite faktiskt, men mestadels sprang jag runt med kameran 😛

DSC_2133-2DSC_2143

DSC_2149

Hemleverans ordnades av syrrans sambo, himla skönt! 😀

*

Tack för titten! Ta hand om dig 🙂

/Veronica

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: