Blåsigt blåsigt!

Hallå!

Alltså det låter på riktigt som att huset ska välta omkull så mycket som det blåser idag!

Efter två ganska dåliga dagar hade jag lite mer energi idag och orkade åka och försöka fånga soluppgången. Som vanligt blev jag lite sen men när jag klev ut bilen var himlen alldeles rosa och jag fick panik för att hinna med att ta bilder. Det räckte med att stanna bilen, gå ut, hämta kameran i ryggsäcken för att himlen skulle börja skifta nyans igen. Det går så himla fort. Mycket svårt att fånga på bild måste jag säga. Men kul var det 🙂

DSC_2086

När jag gick längs med bryggan i blåsten kände jag hur saltvattenssprayen som jag tagit i håret på morgonen var helt i onödan. Både jag, kameraväskan och kameran fick en liten dusch då och då av vågorna.

DSC_2109-2 (kopia)

Hamnen, blir lite sugen på att själv skaffa en båt ändå när jag är här ute.

DSC_2094DSC_2095
DSC_2097

Älskar att komma upp så här tidigt, och jag kan lova att det inte var en enda människa här ute längs med havet i blåsten. Ingen annan som var lika knäpp antagligen.. 😛

DSC_2092 (kopia)

DSC_2107-2DSC_2091

När jag hade börjat tappa känseln i fingrarna kände jag att det var dags att åka hem..! 🙂
Är ju ett vanligt återkommande problem, borde verkligen börja ta med mig vantar. Eller rättare sagt, använda vantarna som låg i bilen.. oops.

Tack för att du var här! Ta hand om dig 🙂

/Veronica

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: