Veckan i mobilen och lite tankar om reumatism

Körde ner till Skåne för att hälsa på Marcus föräldrar och gå på ett födelsedagskalas. Solnedgången var helt sinnessjuk! Visste inte var jag skulle ta vägen och föreslog seriöst att vi skulle stanna längs motorvägen.. hände inte och jag fick nöja mig med en mobilbild 😛

Dagen efter hade jag så ont i lederna att jag blev sängliggande med vetekudde under större delen av dagen. Orsakades antagligen av en kombination av den långa bilresan och stress kring läkarbesök osv. Började läsa en deckare och skrev en del.

Under veckan julpyntade jag lite 🙂

Lillasyster var och hälsade på ❤

Marcus hjälpte syrran och hennes sambo att bära allt bråte till en container medan jag passade tomtenissen.

Det har varit så mycket skit det här året med min reumatism. Och jag är så trött på allt vad rehab, sjukgymnastik osv heter. Jag vet att det är viktigt och jag utför det men det är så tråkigt. Jag älskar att springa. Jag kan inte springa fort eller långt men jag kan sätta en fot framför den andra och ta mig fram. Under veckan har jag trotsat mina leder och joggat/promenerat lite smått. Först sju minuter, två dagar senare i tolv minuter. Bilden är från i fredagskväll när jag sprang med ficklampa och reflexer så jag antagligen lyste upp som julgran på landsvägarna. Löpning gör mig glad. Och det har alltid varit mitt sätt att be reumatismen dra åt helvete. Löpning ger mig figtingspirit, mycket mer än simning och sjukgymnastik, och någonstans under det här året har jag glömt bort det. Det försvann i ett virrvarr av extra mycket värk, otillgänglig läkare, sjukskrivning och byte av mediciner. Nu har jag äntligen hittat tillbaka! Upp till kamp mot reumatism!

Vaaaaarför tog jag inte med mig zoomobjektivet igår?!?!?!

Den efterlängtade quorn julskinkan! 😀

Det var det hela från mobilen 😛

Nu är klockan åtta på morgonen och det är dags för tunnbrödsbak med familjen! 🙂

Ta hand om dig 🙂

/Veronica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s