Julen är här!

Jag tror att det här har blivit en julblogg istället för en fotoblogg, om man ska se till de flesta inlägg. Eller så lyser det helt enkelt bara igenom hur mycket jag älskar julen!

Idag var det binda kransar på schemat med min mamma och syster. Jag är verkligen inte tålmodig nog för sådant pyssel och det blev en del svordomar och tillslut fick mamma hjälpa mig. Min syster var redan klar vid det laget typ haha. Men jag blev ändå väldigt nöjd! Kom på nu att jag glömde ta en bild på det färdiga resultatet.. Får ta det någon annan dag!

DSC_1988DSC_1989
Ute och hämtar granris.
DSC_1997Dags att börja! Jag fotograferade mer än vad jag byggde min egen krans om jag ska vara ärlig..

Mamma och syrran var dock i sitt esse.

DSC_2006Syrrans fästman provsmakar julgröt som syrran lagat.  Min favoritbild från dagen tror jag, så gulliga ❤

Efter hemgång, vila och lite käk så var jag så pepp på julen att jag öppnade den färdiga pepparkaksdegen jag köpte för längesen och satte igång. För övrigt låter den brödkaveln som att någon mördar den. Gnissel gnissel.

DSC_2009DSC_2013

DSC_2020Tadaaa! Julkänsla deluxe.

DSC_2033DSC_2034
Tomtarna har fått åka fram nu ❤

Det allra bästa med idag måste ändå vara att jag ÄNTLIGEN hittade quorn julskinka i affären och precis tog ur den från ugnen! Ville så gärna ha det till familjens årliga tunnbrödsbak imorgon och nu får jag det wiho! 🙂

Tack för att du var här! Ta hand om dig 🙂 

/Veronica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: