Eftermiddagsutflykt

Hej!

Det är så vackert nu när det har snöat och frosten ligger på! Vet inte vart jag ska ta vägen så vackert det är! Drog med mig sambon, syrran och systersonen till ett naturreservat. Är så glad att jag bestämde mig för att införskaffa mig en kamera, det har verkligen räddat mina dagar och det blir att jag tar mig ut mer och gör mer på dagarna nu även om jag har ont eller är orkeslös.

DSC_1805
DSC_1823
Den här solnedgången alltså..! 

DSC_1834

DSC_1835DSC_1834DSC_1838

DSC_1850-2
Immigt! 

DSC_1853-2

Vi spanade in “spökhuset”. Det ser ju så läskigt ut men är samtidigt så fascinerande. Det ligger något melankoliskt över det och ställer mycket frågor – vad har det använts till, används det fortfarande? (det verkade så för det låg en massa kanoter/kajaker (?) där inne). Varför har man låtit det förfalla så där?
Eller så är man skadad av kriminalserier och vill dra därifrån fort som fan… :O
DSC_1858
DSC_1864DSC_1867DSC_1870
Jag hade inte klarat av om någon dök upp i fönsterrutan där alltså! 

Sen tog syrran över kameran så jag fick vara med på bild med mina två favoritkillar ❤

 

Ta hand om dig!

/Veronica 🙂

4 thoughts on “Eftermiddagsutflykt

    1. Åh vad glad jag blir! Tack så mycket☺️ ja det kom hur mycket som helst! Bor inte så långt utanför Gbg och snön hittade hit med 😛

      Tack detsamma! Kram 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: