Söndag

Årets första snö kom idag! Det kommer nog alltid kännas lite magiskt, oavsett hur gammal en blir. Sen att det är slask direkt i vanlig ordning är ju en annan sak 😛

DSC_1557DSC_1559DSC_1564DSC_1565DSC_1568

Nu är det nog snart dags att ta ner den här “sommar” ljusslingan och sätta upp den för vintern som ska gå runt hela balkongräcket. Men har inte sett någon annan göra det häromkring än.. Men det kommer nog snart!

För den dagliga promenaden blev det skogen idag. Hade så ont i knäna efteråt, vet inte om det beror på att jag överansträngt dem eller att det blivit kyligare. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt så jag iallafall slipper det sen! Slingan i skogen tänkte jag på skulle vara perfekt för löparrundor sen när lederna är bättre. Lite lagom “trail” liksom.

DSC_1587
DSC_1591DSC_1601Som att gå in i Narnia! hehe.

DSC_1597
DSC_1600DSC_1602

Ville så gärna åka ut till havet när solen gick ner så det gjorde vi. Att se havet ger ett sådant lugn som inte riktigt går att beskriva. Det var svinkallt kan jag säga dock, för det blåste rätt mycket så vi var inte där så länge. Men ljuset!! Ljuset!

DSC_1631

DSC_1652

 

Tack för att du tittade hit! Ta hand om dig 🙂

/Veronica

2 thoughts on “Söndag

  1. A very beautiful and lovely blog buy from my phone it’s not giving me a English options .Gives me hope to start my blog that I have always wanted.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: