Kort utflykt till Tjuvkils huvud

Godkväll!

I eftermiddags när solen höll på att gå ner fick jag ett plötsligt infall av att jag ville åka ut till havet och fotografera solnedgången. Tyvärr hann jag inte och solen gick ner medan jag körde men det var ändå ganska fint vid Tjuvkils huvud. Älskar att vara ute vid havet. Det är också något speciellt och mysigt med att packa kameraväskan och ge sig ut och jaga fotomotiv.

DSC_1330

DSC_1332

DSC_1340

DSC_1353Västkustklippor ❤ 

DSC_1360

DSC_1368

DSC_1371

Jag tror inte jag var där längre än 20 minuter och sen började det blåsa rejält och blev kallare och kallare. Hade dessutom glömt att ta med vantar så när jag började tappa känsel i fingrarna var det dags att åka hemåt hehe.

Tack för titten! Ta hand om dig!

/Veronica 🙂

2 thoughts on “Kort utflykt till Tjuvkils huvud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: