Morgonsol

God eftermiddag!

Jag börjar få in en riktig rutin med mina morgonpromenader nu. Det känns så himla bra, oavsett hur resten av dagen går så har jag iallafall varit utomhus. Jag mäter inte hur långt jag går eller hur länge, utan bara att jag går. Det är det enda som spelar roll.

DSC_1138

Månen har varit så himla stor och fin de senaste dagarna! Är det på grund av något speciellt eller är det alltid så kanske och jag inte lagt märke till det tidigare?

 

DSC_1142

DSC_1153

Älskade åkrar. Tystnaden på landet gör så mycket tycker jag. Det är alltid så härligt att komma hem.

DSC_1164

Efter promenaden körde jag till ett naturreservat i närheten och det kändes så himla bra när jag gick på grusvägarna först, men sen fick jag plötsligt en känsla som sa “det är på såna här ställen de hittar mördade kvinnor i criminal minds” och sen vågade jag inte gå längre haha. Måste sluta kolla på kriminalserier.

DSC_1172

DSC_1181

Tack för titten, hoppas du har en bra dag 🙂

/Veronica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: